KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Devlet Korumasından Yararlanan Gençlerin 2023 Yılı Eylül 2. Dönem Merkezi Yerleştirme ve Kura İşlemleri Sonucu

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Devlet Korumasından Yararlanan Gençlerin 2023 Yılı Eylül 2. Dönem Merkezi Yerleştirme ve Kura İşlemleri Sonucu

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun Ek 1 inci maddesi ile Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Kayseri İl emrine yerleştirilenlerin 20.10.2023 tarihine kadar aşağıda listelenen evrakları Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Hizmetleri (Atama) Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruda İstenilen Belgeler;

1- Öğrenim Belgesinin aslı ve fotokopisi

2- E-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezun belgesi.

3-  Güncel tarihli adli sicil kayıt belgesi.

4-  Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

5-  3 Adet Vesikalık Fotoğraf.

6-  Kimlik Aslı ve Fotokopisi.

7-  Mal Bildirimi. 

8-  Başvuru Formu

9- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Atama Sonuç Belgesi. (İnternet çıktısı) 

Ekler: 

Mal Bildirim Formu için Tıklayınız

Atama Başvuru Formu için Tıklayınız

 

ÖNEMLİ NOT: Halen muvazzaf askerlik görevini yapmakta olanların, dilekçeleri ile askerlik görevini yaptıklarını belirtilen belgenin atama38@meb.gov.tr adresine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Dilekçenin imzalı olması şarttır. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır. Bu durumda olan personellerin, terhis tarihinden itibaren 1 hafta içinde Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 Pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.