KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV KILAVUZU YAYIMLANDI

2022 LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV KILAVUZU YAYIMLANDI

2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, bu yıl ilk defa görme yetersizliği olan öğrenciler için "sesli betimleme" kullanılarak düzenlenmiş ve işitme yetersizliği olan öğrenciler için ise "işaret dili" kullanılarak düzenlenmiş olup, ihtiyacı olan öğrencilerimizin erişimine sunulmuştur.

Görme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun sesli betimleme kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

İşitme yetersizliği olan öğrenciler için hazırlanan, 2022 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun işaret dili kullanılarak düzenlenmiş hali için tıklayınız.

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 Pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.