KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 YILI KAYSERİ İLİ SPOR LİSESİNE ÖĞRETMEN ALIMI DUYURUSU

2020-2021 YILI KAYSERİ İLİ SPOR LİSESİNE ÖĞRETMEN ALIMI DUYURUSU

2020-2021 YILI KAYSERİ İLİ SPOR LİSESİNE ÖĞRETMEN ALIMI DUYURUSU

 

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 32, 33, 34, 35 ve 36. Maddeleri uyarınca ihtiyaca binaen 11-12 Mart 2021 tarihlerinde İlimiz Kocasinan İlçesi Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesine 4 (DÖRT) Beden Eğitimi Öğretmeni seçimi için başvurular alınacaktır.

Bu kapsamda; anılan yönetmeliğin 33/3. Maddesi; ' Başvuruda bulunanlardan spor liselerinin beden eğitimi öğretmenliğine başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla ayrıldıkları tarihten itibaren aradan beş yıldan fazla süre geçmemiş olması şartıyla daha önce ilgili mevzuata göre atanıp herhangi bir nedenle bu eğitim kurumlarından ayrılmış olanlar tercihleri de dikkate alınmak kaydıyla hizmet puanı üstünlüğüne göre Valiliklerce atanır. Hizmet puanlarının eşitliği halinde atanacak aday kura ile belirlenir.'  hükmü gereğince öncelikle bu hükümde belirtilen şartları taşıyanlar arasından uygulama sınavına tabi tutulmadan atama yapılacaktır.

       Başvuruda Aranacak Şartlar;

1-      Başvuru tarihi itibarıyla görev yapılan alanın, atanmak istenilen alana uygun olmak,

2-      Başvurunun son günü itibarıyla Bakanlık kadrolarında adaylık dâhil en az üç yıl öğretmenlik yapmış olmak

 

              Yeniden Atama Kapsamında yapılacak başvurular;

1- Yukarıdaki başvuru şartlarını taşıyan ve atanmak isteyen öğretmenler ile başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla (11 Mart 2021) ayrıldıkları tarihten itibaren aradan beş yıldan fazla süre geçmemiş olması şartıyla bu eğitim kurumlarına daha önce ilgili mevzuatına göre atananlardan herhangi bir nedenle bu eğitim kurumlarından ayrılmış olanlar başvuruda bulunabilecektir.

2- İlgili yönetmeliğin 33/3. Maddesi gereği başvuruda bulunacak adaylar ( ilgili mevzuat uyarınca 5 yıl geçmemesi şartıyla daha önce spor lisesinde görev yapmış olanlar )  takvim doğrultusunda sadece dilekçe ve eki hizmet belgesi ile birlikte doğrudan Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Atama Şubesine başvuru yapacaklardır.

3-  Atama Yapılacak Kurumlar;

Okul Adı

Branş

Norm Açığı

Fevziye Memduh Güpgüpoğlu  Spor Lisesi

Beden Eğitimi

       4

 

 

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 Pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.