KAYSERİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014- 2015 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtım Töreni Yapıldı.

2014- 2015 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtım Töreni Yapıldı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönemin tamamlanmasının ardından öğrencilere protokol tarafından karneleri verildi.

 

50.Yıl Dedemen İmam Hatip Orta Okulundaki karne dağıtım törenine Vali Vekili Mustafa Masatlı,İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mahmut Tatlı, Bahameddin Karaköse, Ekrem Kayaaslan, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdür Tuncay Demir katıldı.

 

Karne dağıtımı sonrası konuşan Vali Vekili Mustafa Masatlı, "2014-2015 eğitim-öğretim döneminin birinci dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Kayseri ilimiz yaklaşık 17 bin öğretmeni ve 290 bine yakın öğrencisiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Birinci dönemde gerek İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, gerek okullarımız, gerekse öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte ekip çalışması içinde çok şükür sorunsuz bir şekilde birinci dönemi tamamlamış olduk. Önemli bir sorun yaşamadık. Bu sorun yaşamamakta velilerimizin, okul aile birliklerimizin ve kamu kurum ve kuruluşların önemli destekleri oldu. Biliyoruz ki herşey eğitimle başlıyor. Hayatın her safhasında eğitimde biz birlikteyiz. Herşeyin eğitimle olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kötü not alan öğrencilerin velilerine uyarılarda bulunan Vali Vekilimiz Mustafa Masatlı, "Kötü not alan öğrencilerimizin velilerine bu geçici bir durumdur demek istiyorum. Kötü not alması o çocuğun o anki durumu ile ilgili olabilir. Hiçbir velimizin çocuklarımıza kötü not aldı diye baskı yapmasını kesinlikle istemeyiz. Hayatta herşeyin telafisi vardır. Sadece kötü not alan öğrencilerimiz ikinci dönem biraz daha çok çalışacaklar. Bizim öğretmenlerimiz o öğrencilerle biraz daha fazla ilgilenecektir. Böyleye ikinci dönemde bu başarısızlığı hep birlikte ortadan kaldırmış olacağız" diye konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise, "Bildiğiniz üzere 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Bugün itibariyle 282 bin 842 öğrencimiz Kayserimizde karnelerini aldı. 16 bin 500 öğretmen arkadaşımız ile ilk dönem ki eğitim-öğretim yılını tamamlamış bulunmaktayız. Öğretmen arkadaşlarımızın eğitime ve öğrencilerimize gösterdikleri ilgi alaka ve emekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlara bizim ve memleketimizin ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu ayrıca, "Kazasız ve belasız bir dönem tamamlamış bulunmaktayız. Projelerimizle, yeni yaklaşımlarımızla, yeni oluşumlarımızla ikinci dönemde de Allah´ın izniyle tekrar bir arada bu kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.

 

Karne töreninde ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu yeğeni olan 6. sınıf öğrencisi olan Eren Çandıroğlu´na karnesini kendisi verdi.  

 

İkinci karne dağıtım töreni Melikgazi İlçesinde bulunan Yunus Büyükkuşoğlu İmam Hatip Ortaokulu´nda yapıldı.

 

Törene Vali Vekilimiz  Mustafa Masatlı,İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdür Tuncay Demir katıldı.

 

Burada öğrenim gören özürlü  öğrencilerin karnelerini Vali Vekilimiz Mustafa Masatlı ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu tarafından verildi.

 

 

 

Evde Eğitimini Sürdüren Ali Aydın’ın Karnesini Vali Vekilimiz Mustafa Masatlı Verdi.

 

Lösemi hastası ve evinde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 10.sınıf öğrencisi Ali Aydının karnesini Vali Vekilimiz Mustafa Masatlı verdi. Ziyarete Vali Vekili Mustafa Masatlı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdür Tuncay Demir ve öğretmenleri katıldı.

 

Esnaflık yapan baba Orhan Aydın tarafından karşılanan Vali Vekili Mustafa Masatlı ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Ali Aydının karnesinin yanında birde tablet hediye ettiler.

 

Vali Vekili Mustafa Masatlı Ali Aydınla yakından ilgilenerek derslerindeki başarılarından dolayı tebrik etti ve İnşallah gelecek karne dağıtımında ali iyileşir karnesini sınıfında veririz dedi. 

 

Gültepe Mh Talas Bulvarı No 1/B Melikgazi KAYSERİ - 0 352 330 11 25 Pbx

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.